Mercedes-Benz lanseaza o competitie de dezvoltare de jocuri pentru masini autonome: "Vrem sa oferim o noua metoda de a petrece timpul in trafic"

Mercedes-Benz a lansat o competitie care are ca scop dezvoltarea de jocuri pentru viitoarele masini autonome, cu scopul de a oferi o noua metoda de petrecere a timpului atunci cand esti in trafic.

Constructorii auto anticipeaza ca aparitia masinilor autonome va determina o crestere a interesului pentru noi modalitati de petrecere a timpului in trafic.

In conditiile in care noile generatii de modele utilizeaza ecrane de mari dimensiuni, Mercedes-Benz considera ca jocurile dezvoltate special pentru masini vor capata o importanta majora in viitorul nu foarte indepartat.

In acest context, constructorul german a anuntat o competitie de dezvoltare de jocuri care vor putea fi utilizate pe masini autonome. Competitia a primit numele sugestiv In-Car-Gaming Challenge, iar cel mai bun joc care va fi produs va avea sanse sa fie inclusiv pe o masina autonoma a celor de la Mercedes-Benz. In plus, in cadrul competitiei pot fi incluse si platforme de invatare sub forma de jocuri pentru copii si adulti.

Citeste continuarea pe Automarket.ro

Citeste si:
Cum încearcă importatorii auto să stimuleze vânzările prăbușite de...
Cum încearcă importatorii...

Sursa foto: Automarket

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri