Kia a dezvaluit cum arata noul crossover XCeed

Kia Motors a dezvaluit prima imagine a noului crossover urban Kia XCeed, care va fi dezvaluit anul acesta pe 29 iunie. Noul CUV (crossover utility vehicle) reprezinta o alternativa sportiva la SUV-urile traditionale mai mari.

Cu o silueta de tip coupe, noul Kia XCeed este un produs al centrului de design european al marcii din Frankfurt, Germania, conceput sub indrumarea lui Gregory Guillaume, vicepresedinte de design al Kia Motors Europe.

Combinatia dintre garda la sol ridicata si linia joasa a plafonulului confera automobillului o pozitie de conducere mai sportiva decat a unui SUV traditional. Iar pozitia de conducere ridicata ofera o vedere mai buna asupra drumului decat un hatchback de familie conventional.

Desi are un caracter si un design mai emotional si mai dinamic decat rivalii sai mai inalti, noul Kia XCeed va oferi un nivel comparabil al spatiului interior si al capacitatii portbagajului cu cele mai bine vandute SUV-uri din Europa.

„Designul sportiv si comportamentul noului CUV Kia XCeed il vor face mai dorit decat multe SUV-uri mai inalte si mai mari. Cu toate acestea, ofera aceste lucruri fara a compromite versatilitatea, oferind un pachet de dotari inteligente pentru interior si spatiul de depozitare al unui SUV, intr-o caroserie sportiva si un aspect compact”, a declarat Emilio Herrera, Chief Operating Officer al Kia Motors Europe.

Citeste si:
Salonul Auto a demarat. Iata ce modele sunt prezente
Salonul Auto Bucuresti &...

Kia Romauto este distribuitorul oficial al autovehiculelor produse de Kia Motors Corporation in Romania, din anul 2004. Activitatea sa este concentrata pe vanzarea, prin intermediul retelei nationale de dealeri, a autoturismelor, pieselor si accesoriilor originale Kia. Compania distribuie in Romania direct si prin intermediul retelei de dealeri, toata gama de autoturisme Kia.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri