KAR Auction Services Inc. lanseaza platforma de licitatii online Adesa Europe, ca urmare a rebranduirii platformei CarsOnTheWeb, companie cu sediul in Belgia achizitionata de KAR in februarie 2019.

Adesa Europe va oferi in continuare clientilor o platforma online pentru licitatii in domeniul vanzarilor de masini, astfel facand legatura intre constructorii de echipamente originale, proprietarii de flote, comerciantii si distribuitorii din peste 50 de tari. In 2018, 66.000 de vehicule au fost comercializate prin intermediul CarsOnTheWeb, iar Romania s-a numarat printre cele mai importante cinci piete.

Adesa Europe se extinde pe fiecare piata unde desfasoara operatiuni de vanzare prin filialele sale din Belgia, Franta, Germania, Italia, Olanda si Spania.

Adesa Europe ofera vanzatorilor si cumparatorilor de masini din Europa o gama larga de servicii de licitatii de vehicule, de transport, finantare si asistenta. Instrumentele online si mobile ale companiei sunt disponibile in 19 limbi, inclusiv romana si ofera o gama larga de functionalitati, precum cautari in timp real, plasarea ofertelor, efectuarea platilor si planificarea logistica.

Compania ofera servicii complexe de tranzactii compatibile cu regulile in materie de TVA, servicii de transmitere a documentelor si asistenta post-vanzare pentru tranzactiile peste hotare, care reprezinta 97% din totalul acordurilor realizate prin intermediul platformei.

Retail jobs

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri