Primele imagini cu Sandero facelift, pregatit de lansare in 2020

Renault va aduce anul viitor un facelift modelului Sandero. Primele doua imagini au fost dezvaluite de Renault Brazilia si prezinta modificarile facute partii din fata si celei din spate, scrie Carscoops.

Pentru moment, nu este clar daca Dacia Sandero va primi aceleasi actualizari ca Renault Sandero.

In fata, farurile primesc actualizari minore comparativ cu modelul lansat in 2016, inclusiv o semnatura cu LED-uri in forma literei C. Bara de protectie fata va primi un nou design sportiv. O alta modificare a fost facuta la capota care se extinde acum mai mult spre grila.

Modificarile sunt mai vizibile in partea din spate intrucat Sandero a primit o noua semnatura LED. Bara spate este, de asemenea, revizuita.

Cum ar putea ajuta reciclarea...

Renault Sandero va continua sa fie construit in Curitiba, Brazilia pentru piata locala si alte tari din America Latina.

Insigna 1.6 nu lasa nici o indoiala in legatura cu motorul, care ar trebui sa fie unitatea SCS 116 cu aspiratie naturala care produce 115 CP cand este alimentata cu benzina si 116 CP atunci cand ruleaza pe etanol, combustibilul favorit in Brazilia. O unitate mai mica de 1,0 SCe ar trebui sa fie motorul entry-level.

Potrivit presei braziliene, transmisia automata cu 4 trepte va fi inlocuita de una CVT.

Nu exista inca nicio fotografie a interiorului, dar hatch-ul ar trebui sa aduca unele imbunatatiri tabloului de bord, panourilor usilor si scaunelor. Aceste actualizari se vor aplica tuturor versiunilor Sandero, inclusiv echiparii Stepway.

Citeste si:
Înmatriculările de autoturisme noi în România, - 40% în primele 2...
 Înmatriculările de...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri