Dancila, despre autostrada Comarnic - Brasov: In prima sedinta de CSAT sa devina de importanta nationala

Premierul Viorica Dancila a declarat duminica, la Ploiesti, ca pentru a incepe mai repede lucrarile la autostrada Comarnic - Brasov, aceasta va fi scoasa din parteneriat public-privat si va fi declarata de importanta nationala la urmatoarea sedinta a CSAT, potrivit Agerpres.

Dancila a mentionat ca pentru constructia acestei autostrazi in parteneriat public-privat a fost primita o solicitare din partea unei companii chinezo-turce.

"Autostrada Comarnic - Brasov este in parteneriat public-privat, am avut solicitare din partea unei societati chinezo-turce, eu am hotarat, impreuna cu colegii mei, sa scoatem din parteneriat public-privat, iar in prima sedinta de CSAT aceasta autostrada sa devina de importanta nationala sau de infrastructura critica, astfel incat sa putem sa putem sa demaram cat mai repede lucrarile pentru aceasta autostrada. Pentru ca procedurile sunt, stiti foarte bine, birocratia este destul de mare, procedurile sunt complicate, la noi s-a format aceasta institutie a contestatiilor si pentru a trece de toate aceste obstacole cred ca solutia este ca aceasta autostrada sa devina de importanta nationala, astfel incat sa incepem constructia cat mai repede, din fonduri guvernamentale", a spus ea.

Intrebata cand ar putea incepe constructia autostrazii, premierul a aratat ca va face o evaluare dupa momentului votului din CSAT.

Viorica Dancila a participat, duminica, alaturi de Eugen Teodorovici, presedintele executiv al PSD, si Mihai Fifor, secretarul general al PSD, la Comitetul Executiv Judetean al PSD Prahova.

Citeste si:
Ce proiecte de autostrăzi vor începe autoritățile în următoarea...
Bode: În perioada următoare...

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri