Un nou director general la Porsche Romania

Porsche Holding l-a numit la inceputul lunii iulie pe austriacul Elmar Geisler in functia de director general Porsche Romania. El il inlocuieste pe Kurt Leitner, care a ocupat aceasta pozitie in ultimii patru ani, alaturi de Brent Valmar.

Kurt Leitner isi incheie mandatul in Romania, fiind numit director general Volkswagen Group Singapore, de unde va coordona operatiunile Porsche Holding din Singapore, Malaezia si Brunei.

Elmar Geisler a ocupat in ultimii sapte ani pozitia de director general pentru mai multe filiale Porsche Holding din Europa Centrala si de Est, respectiv Porsche Serbia si Muntenegru, Porsche Albania, Porsche Kosovo si Porsche Macedonia.

„Romania este una dintre cele mai importante piete din aceasta regiune, cu un mare potential de crestere, in special, pe segmentul de mobilitate electrica. Avem in fata o perioada de transformari majore pentru intreaga industrie auto, iar in rolul de director general Porsche Romania, alaturi de domnul Brent Valmar, ne vom concentra asupra ofensivei electrice, dar si asupra dezvoltarii retelei distribuitorilor si a imbunatatirii serviciilor oferite clientilor", a declarat Elmar Geisler, director general Porsche Romania.

Elmar Geisler si-a inceput cariera la Porsche Austria in anul 2000 unde a lucrat in departamentul de marketing al marcii Audi. In anul 2003 a fost numit director general Stoddard Imported Cars din Statele Unite. A revenit in Europa in anul 2005 pe pozitia de director regional Porsche Inter Auto. Ultimii ani i-a petrecut in pozitia de director general al filialelor Porsche Holding din Macedonia, Kosovo, Albania, Serbia si Muntenegru.

Citeste si:
Valmar, Porsche Romania: Contăm pe o redresare a pieței totale de...
Brent Valmar, Porsche...

Porsche Romania este cel mai mare importator auto din Romania si importatorul general pentru marcile Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA si Volkswagen Autovehicule Comerciale. In 20 de ani de activitate pe piata locala, Porsche Romania a vandut peste 450.000 de masini si a atins o cifra cumulata de afaceri de peste 8 miliarde de euro. Compania a generat 3.500 de locuri de munca in reteaua proprie si a platit taxe in cuantum de aproximativ 1.300 de milioane de euro in Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri