ANAF anunta restituirea taxei auto tuturor contribuabililor romani care au depus documentatii complete, acordand in total 6,16 miliarde de lei.

"Ministerul Finantelor Publice, prin Agentia Nationala de Administrare Fiscala, a restituit taxe auto (taxa auto pentru autoturisme si autovehicule, taxa pe poluare, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule sau timbrul de mediu) tuturor contribuabililor romani, care au depus documentatii complete. Mentionam ca, A.N.A.F. are in atentie si cererile ale caror documentatii sunt incomplete. Acestea vor fi solutionate, pe masura ce contribuabilii notificati vor transmite catre Agentia Fiscala clarificarile solicitate", se arata in comunicatul de presa trimis de catre autoritatea fiscala.

Incepand din 2017 pana in prezent Autoritate Nationala de Administrare Fiscala a restiuti taxe auto in valoare totala de 6,16 miliarde de lei, pentru 1,91 de milioane de cereri depuse si aprobate. La inceputul lunii iunie, Guvernul a aprobat suplimentarea bugetului de la Ministerul Mediului cu 650 de milioane de lei, special pentru restituirea taxei auto, termenul limita anuntat atunci fiind 30 iunie.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri