Linia de tramvai 41 va fi suspendata in zilele de weekend din septembrie, pentru definitivarea lucrarilor la suprastructura podului peste Soseaua Virtutii, in zona aflata deasupra traseului liniei tramvaiului, informeaza Societatea de Transport Bucuresti, scrie Agerpres.

"Constructorul acestui proiect trebuie sa asigure, in continuare, conditiile de lucru in siguranta si fara riscuri. Prin urmare, se impune suspendarea circulatiei tramvaielor din aceasta linie, in urmatoarele trei saptamani, in zilele de weekend: 14 - 15.09.2019, 21 - 22.09.2019, 28 - 29.09.2019", se mentioneaza in comunicat.

Totodata, de luni pana vineri, pana la sfarsitul lunii septembrie 2019, tramvaiele liniei 41 vor circula doar pana la orele 23:00.

Pentru asigurarea unei capacitati de transport sporite in zona, STB SA va suplimenta cu un numar de 20 de autobuze parcul liniilor naveta deja existente, respectiv 641 si 642. In plus vor mai fi suplimentate si liniile de tramvai 47, 1 si 10, care converg in zona traseului liniei 41, cu un numar de 19 vagoane.

"Societatea de Transport Bucuresti va monitoriza permanent fluxurile de calatori in zona deservita de aceasta linie importanta si va propune forurilor decizionale, in mod operativ, modificari ale capacitatii de transport, in functie de cerere", precizeaza reprezentantii societatii.

Citeste si:
In weekend se monteaza structura pasajului pietonal de la Kiseleff
PMB: In weekend se monteaza...

Sursa foto: Facebook RATB

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Critici grave pe marginea lucrarilor pe linia 41: Nu sunt progrese!