Bolt lanseaza plata prin Apple Pay

Platforma de transport Bolt accepta de-acum inainte Apple Pay ca metoda de plata. Pentru utilizatorii Bolt care au aplicatia actualizata, Apple Pay va aparea automat in optiunile de plata, atat pentru serviciul de ride-hailing, cat si pentru cel de scutere electrice, in tarile in care este disponibil.

Apple Pay este disponibil pentru utilizatorii Bolt din Austria, Australia, Croatia, Cipru, Cehia, Estonia, Finlanda, Franta, Kazahstan, Letonia, Lituania, Malta, Marea Britanie, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Slovacia, Suedia, Ucraina si Ungaria.

Atunci cand folositi un card de credit sau de debit cu Apple Pay, numerele acestora nu sunt stocate pe iPhone, nici pe serverele Apple. In schimb, se aloca un numar de cont al dispozitivului (specific terminalului), ce este stocat pe Secure Element, un cip certificat, conceput pentru stocarea in siguranta a informatiilor privind platile tale pe dispozitiv. Fiecare tranzactie este autorizata de fiecare data de un cod unic de securitate.

Orice tranzactie prin Apple Pay este autentificata prin Face ID, Touch ID sau prin parola dispozitivului.

Bolt, cunoscuta anterior ca Taxify, este cea mai mare platforma europeana de transport. Bolt are 25 de milioane de utilizatori inregistrati in peste 30 de tari din lume.

Citeste si:
Apple Pay ajunge și la BRD. A treia bancă din sistem lansează...
Apple Pay ajunge și la BRD. A...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri