Bolt lansează serviciile de transport la cerere în Iași

Bolt, principala platformă europeană de transport la cerere, își extinde prezența în România, lansându-și serviciile în Iași, al cincilea oraș pe harta țării, după București, Constanța, Timișoara și Cluj-Napoca. Compania estoniană aduce la Iași serviciul de ride-hailing.

”Iași a fost de multă vreme în planurile noastre de extindere, dat fiind că este unul dintre cele mai mari și mai dinamice orașe din România. Știm deja că transportul la cerere are un potențial foarte bun și este așteptat de public. Chiar dacă traversăm în continuare o perioadă foarte dificilă și nu avem încă un orizont de timp cu privire la îmbunătățirea situației, am învățat deja să mergem înainte și în aceste circumstanțe. Ne bucurăm că, odată cu lansarea acestor prime servicii, putem oferi o nouă sursă de venit unui segment important al populației, cu care vom putea colabora ca șoferi parteneri și o variantă alternativă de transport, cu un număr mai mic de pasageri, utilizatorilor aplicației,” Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România.

Prețul curselor Bolt începe de la 7 lei, în funcție de categoria aleasă. Pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%, în limita a 7 lei. Pentru a accesa serviciile Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația de ride-hailing Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau Apple Store.

Citiți și Zece mașini scumpe cumpărate de români în plină criză.

Atât pasagerii, cât și șoferul au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. Bolt recomandă, de asemenea, șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform legilor în vigoare și recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății.

Citeste si:
În timpul crizei, românii s-au îngrămădit să devină șoferi Bolt
În timpul crizei, românii...

Bolt este cea mai mare platformă europeană de mobilitate, care are drept scop să facă mobilitatea urbană mai ușoară, rapidă și convenabilă.
Bolt are peste 30 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 35 de țări din lume. Serviciile sale includ de la transport la cerere și micromobilitate, cu trotinete electrice și biciclete electrice, la livrări de mâncare și pachete.

Compania este prezentă în România cu serviciile de transport de persoane, de transport de produse (Bolt Business), de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Serviciile Bolt sunt disponibile în București, Cluj, Timișoara și Constanța.

Toate cursele de ride-hailing de la Bolt sunt 100% neutre din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon, ca urmare a Bolt Green Plan, de a reduce amprenta ecologică a companiei.

Citeste si:
Început stângaci în etapa a doua de vaccinare de la Iași
Început stângaci în etapa a...
Sursa foto: Witthaya lOvE / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri