Bolt, cea mai mare platformă europeană de mobilitate, lansează serviciile de transport la cerere în Brăila. Astfel, compania estoniană este prezentă cu serviciile sale în 17 orașe din țară, numărul acestora fiind în continuă creștere.

„Serviciile noastre de transport la cerere sunt primele prin care ne marcăm prezența în Brăila, continuând astfel strategia de a ne dezvolta pe mai multe planuri, prin deschiderea de noi orașe și extinderea ulterioară cu noi servicii. Ca în fiecare oraș, am urmărit cu strictețe toate prevederile legii cu privire la autorizațiile necesare șoferilor noștri parteneri și la condițiile de operare, pentru a oferi brăilenilor servicii complete și sigure, la nivelul pe care ni-l dorim ca lider de piață,” a declarat Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România.

Prețul curselor Bolt din Brăila începe de la 8 lei, iar pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%. Atât pasagerii, cât și șoferii au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. Bolt le recomandă șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform reglementărilor în vigoare.

Compania este prezentă în România cu serviciile de ride-hailing, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Bolt este lider de piață în România, fiind prezentă în 17 orașe cu serviciile de ride hailing, extinzându-și continuu oferta și acoperirea națională.

Sursa foto: Bolt

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri