Bolt, cea mai mare platformă europeană de mobilitate, lansează serviciile de transport la cerere în Râmnicu Vâlcea. Astfel, compania estoniană este prezentă cu serviciile sale în 19 orașe din țară și își consolidează poziția de lider de piață la nivel național.

Pentru a accesa serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau App Store.

Prețul curselor Bolt din Râmnicu Vâlcea începe de la 8 lei, iar în primele săptămâni de la lansare, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70 %.

Atât pasagerii, cât și șoferii au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. Bolt le recomandă șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform reglementărilor în vigoare.

Pe lângă serviciile de ride-hailing, Bolt oferă servicii de micromobilitate, adică de închiriere de trotinete electrice, și de transport de mâncare și de produse alimentare, prin aplicația Bolt Food.

Retail jobs

Compania este prezentă în România cu serviciile de ride-hailing, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Bolt este lider de piață în România, fiind prezentă în 19 orașe cu serviciile de ride hailing, extinzându-și continuu oferta și acoperirea națională. Sursa foto: Bolt

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri