Bolt, cea mai mare platformă europeană de mobilitate, lansează serviciul de ride-hailing în orașul istoric Alba Iulia, sărbătorind astfel atât Ziua Națională a României, cât și orașul cu numărul 20 pe harta țării.

Serviciile de ride-hailing sunt primele pe care compania le face disponibile în orașul Marii Uniri, respectând în continuare strategia de a se extinde în cât mai multe orașe din România și menținând poziția de lider de piață la nivel național.

Cele 20 de orașe în care sunt disponibile serviciile de transport la cerere sunt: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov, Ploiești, Galați, Pitești, Craiova, Oradea, Arad, Sibiu, Bacău, Buzău, Târgoviște, Brăila, Suceava, Râmnicu Vâlcea și Alba Iulia.

În toate orașele în care sunt prezente serviciile de ride-hailing, utilizatorii au la dispoziție și platforma Bolt Business: un serviciu dedicat companiilor, care permite gestionarea călătoriilor de afaceri. Astfel, cursele în scop de serviciu sunt mai rapide, accesibile și convenabile, companiile beneficiind de un management simplificat al costurilor de transport.

„Alba Iulia este un obiectiv important pentru noi datorită rolului economic în regiune și al gradului ridicat de adopție a inovațiilor digitale. Cu ajutorul partenerilor noștri, am reușit să îndeplinim formalitățile legale la timp pentru lansarea serviciului într-o zi cu valoare simbolică pentru români, ceea ce ne bucură cu atât mai mult," a declarat Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România.

Pentru a accesa serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau App Store.

Pe perioada lansării, prețul curselor Bolt din Alba Iulia începe de la 8 lei, în funcție de categoria aleasă, iar pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70 %, în limita a 7 lei. Atât pasagerii, cât și șoferii au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. Bolt le recomandă șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform reglementărilor în vigoare

Lansarea serviciilor de ride-hailing este o oportunitate pentru cei care își doresc o sursă de venit suplimentară și un program flexibil.

Bolt este cea mai mare platformă europeană de mobilitate, care are drept scop să facă mobilitatea urbană mai accesibilă, convenabilă și durabilă.
Bolt are 75 de milioane de utilizatori înregistrați în 45 de țări din Europa și Africa. Compania oferă o gamă largă de servicii de mobilitate, de la ride-hailing, la micromobilitate cu trotinete și biciclete electrice, până la car-sharing și livrare de mâncare și de produse alimentare și non-alimentare.

Sursa foto: Bolt

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri