Bolt, cea mai mare platformă europeană de mobilitate, lansează serviciile de ride-hailing în Arad, unul dintre principalele centre urbane din România.

Compania estoniană este prezentă cu serviciile sale în 12 orașe din țară, dublând numărul lor în mai puțin de două luni.

”Arad este principala poartă de intrare în România și un centru de legătură foarte important cu restul Europei, dar și un oraș cu o dezvoltare remarcabilă în ultimii ani. Ni s-a părut firesc să lansăm principalul nostru serviciu, acela de transport la cerere, în Arad. Odată cu lansările de la Arad și de la Oradea, Bolt este activ de acum în toate marile orașe din vestul României”

Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România

Pe lângă serviciile de transport la cerere, Bolt activează și în domeniul micromobilității, prin închirierea de trotinete electrice, și în cel de transport de mâncare, prin aplicația Bolt Food, fiind deja prezent în multe orașe mari din țară cu toată gama de servicii.

Retail jobs

Cititi si O aplicație permite încărcări fără carduri în mai multe stații electrice, rezervări și plăți

Pentru a accesa serviciile de ride-hailing Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau App Store.

Prețul curselor Bolt din Arad începe de la 8 lei, iar pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50 %. Atât pasagerii, cât și șoferii au obligația legală de a purta permanent masca de protecție.

Bolt este cea mai mare platformă europeană de mobilitate. Bolt are peste 50 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 40 de țări din Europa și Africa. Serviciile sale variază de la ride-hailing, la micromobilitate cu trotinete și biciclete electrice, până la livrarea de alimente și pachete.

Citeste si:
Consiliul Județean Arad a montat un brad de Crăciun ecologic
Consiliul Județean Arad a...

Toate cursele Bolt din Europa sunt 100% neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon, ca parte a Planului Verde al Bolt, un angajament pe termen lung de reducere a amprentei ecologice a companiei.

Sursa foto: Bolt
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri