Restrictii de trafic in Bucuresti sambata si duminica pentru Maratonul International Bucuresti

Traficul rutier va fi restrictionat sambata si duminica in Capitala, pentru concursurile de alergare organizate in cadrul Maratonului International Bucuresti 2019, scrie Agerpres.

Sambata se va restrictiona traficul rutier pe bulevardul Unirii (ambele sensuri), intre bulevardul Libertatii si bulevardul I. C. Bratianu si bretelele adiacente Pietei Constitutiei, pe bulevardul Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si bulevardul Natiunile Unite, intre breteaua Parchetului General si Ministerul de Finante, intre bulevardul Natiunile Unite si Splaiul Independentei.

Duminica, se va restrictiona circulatia pe traseele curselor de 10 km, 21 km si 42 km, in intervalul orar 7,30 - 17,00, pe bulevardul Libertatii, bulevardul Unirii, Splaiul Independentei (intre Piata Unirii si Pod Hasdeu), strada Vasile Parvan, strada Berzei, strada Buzesti, Soseaua Kiseleff (intre Piata Victoriei si Arcul de Triumf), Calea Victoriei, strada Stirbei Voda, strada Ion Campineanu, bulevardul Regina Elisabeta (intre Piata Universitatii si Piata Mihail Kogalniceanu), bulevardul Mihail Kogalniceanu, bulevardul Mircea Voda, Splaiul Unirii (intre Calea Vitan si bulevardul Nerva Traian), soseaua Tudor Vladimirescu, soseaua Panduri (pana la Colegiul National de Aparare) si pe Calea 13 Septembrie (intre soseaua Tudor Vladimirescu si Piata Arsenalului).

Brigada Rutiera va dispune masuri de fluidizare a traficului si de prevenire a accidentelor, precizeaza sursa citata.

Politistii le solicita conducatorilor de autovehicule sa foloseasca autovehiculele personale cat mai putin pentru a evita blocajele de trafic, sa opteze pentru mijloacele de transport in comun, in special pentru metrou, sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv in cazul in care se afla in zone aglomerate, sa reduca viteza atunci cand trec pe langa grupurile de pietoni si sa evite pe timpul deplasarii manifestarile de natura a pune in pericol siguranta lor, dar si a celorlalti participanti la trafic si sa evite deplasarea in zona de desfasurare a evenimentului.

Citeste si:
Bucureştenii care au plătit taxa Oxigen îşi primesc banii înapoi
Bucureştenii care au plătit...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Traficul mijloacelor de transport in comun de pe traseul maratonului va fi deviat pe rute ocolitoare. Harta cu restrictii si rute ocolitoare poate fi consultata pe site-ul https://bpr.politiaromana.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri