Restrictii de trafic vor fi impuse in centrul Capitalei, sambata, intre orele 12.00 si 18.00, pentru o noua editie Biciclesti si duminica, intre orele 9.30 si 13.30, pentru Campionatul National de Duatlon Bucuresti, informeaza Brigada Rutiera a Capitalei.

Potrivit Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, sambata, intre orele 12.00 si 18.00, pentru desfasurarea manifestarii Biciclesti, traficul rutier va fi restrictionat pe Soseaua Kiseleff, intre Piata Arcul de Triumf si Piata Victoriei, si pe strada Ion Mincu, intre intersectiile cu bulevardele Aviatorilor si Ion Mihalache, noteaza Mediafax.

Prin urmare, au fost stabilite doua rute ocolitoare: Soseaua Kiseleff - Bulevardul C-tin Prezan - Piata Charles de Gaulle - Bulevardul Aviatorilor si Soseaua Kiseleff - Piata Arcul de Triumf - Bulevardul Alexandru Averescu - Bulevardul Ion Mihalache - Piata Victoriei. Campania "Biciclesti", lansata de Gandul si ProSport, in septembrie 2013, este continuata in 2014, de GeoBateSaua si Asociatia "Bate Saua Sa Priceapa Iapa". ProSport si Gandul si-au propus incepand din octombrie 2013 sa ofere in Bucuresti cea mai mare platforma de activitati recreative de weekend.

Incepand cu sambata si pana la finalul lunii iunie, Bulevardul Kiseleff va fi inchis traficului auto doua sambete pe luna, bucurestenii fiind din nou invitati sa faca miscare in aer liber, chiar in centrul orasului.

Duminica, intre orele 9.30 si 13.30, se va desfasura Campionatul National de Duatlon Bucuresti, pentru care a fost restrictionat traficul rutier de la parcarea Bibliotecii Nationale, pe bulevardele Mircea Voda si Unirii, in Piata Constitutiei, pe bulevardele Libertatii si Natiunile Unite, strada Izvor, Piata Arsenalului, Calea 13 Septembrie si inapoi pe bulevardele Libertatii, Unirii, Mircea Voda pana la parcarea Bibliotecii Nationale.

Citeste si:
Tramvai vs BMW: dosar penal pentru distrugere in cazul vatmanului
Tramvai vs BMW: dosar penal...

Astfel, au fost stabilite patru rute ocolitoare: Calea 13 Septembrie - bulevardele Tudor Vladimirescu, George Cosbuc, Regina Maria - Splaiul Unirii, Bulevardul Unirii - strada Traian - Calea Calarasilor - Piata Unirii - Splaiul Independentei, Bulevardul Decebal - Piata Alba Iulia - Bulevardul Unirii - strada Nerva Traian - Bulevardul Octavian Goga - pasajul Marasesti, - bulevardele Marasesti, Dimitrie Cantemir - Pasajul Unirea - Piata Universitatii si Calea 13 Septembrie - Soseaua Panduri - strada Dr. Rainer, Bulevardul Eroilor - Bulevardul Eroilor Sanitari - Splaiul Independentei.

"Solicitam conducatorilor de autovehicule sa reduca viteza, sa circule cu prudenta in momentul in care se deplaseaza pe langa grupurile de pietoni si sa respecte semnalele politistilor rutieri si ale politiei locale", spun reprezentantii Brigazii Rutiere.

De asemenea, pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate, dupa o temeinica asigurare, la culoarea verde a semaforului electric si sa nu se deplaseze ori sa stationeze pe partea carosabila.

Citeste si:
Trafic intens pe DN1, aglomeratie in Comarnic, Breaza, Busteni, Auzga
Prahova: Trafic intens pe...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Inca un sofer cu BMW a fost filmat de un sofer STB facand scandal