Volvo va utiliza brandul Recharge pentru toate modelele electrice si plug-in hybrid si va dezvalui cantitatea totala de emisii de dioxid de carbon pe care un model o emite in procesul de productie si pe parcursul duratei de utilizare.

Volvo a anuntat miercuri lansarea unui nou brand pentru gama de modele. Astfel, toate modelele electrice si plug-in hybrid vor avea in nume sufixul Recharge, pentru a scoate in evidenta ca masina are o baterie care poate fi incarcata la priza.

Primul model care va primi acest sufix este versiunea electrica a SUV-ului XC40, care se va numi Volvo XC40 Recharge. Prezentarea oficiala a noului XC40 Recharge este programata miercuri, 16 octombrie, cu incepere de la ora 19:30.

"XC40 Recharge este primul model Volvo din noua linie Recharge. Numele Recharge va fi folosit pentru toate modelele Volvo electrice si plug-in hybrid. Noua linie are obiectivul de a creste vanzarile masinilor electrificate Volvo si de a incuraja soferii sa foloseasca modul electric Pure cat mai mult timp posibil", a explicat Hakan Samuelsson, CEO-ul Volvo.

Pe de alta parte, utilizarea unui brand comun risca sa genereze confuzii printre clienti intre masinile electrice si cele plug-in hybrid.

Citeste articolul integral pe Automarket.

Sursa foto: Joerg Huettenhoelscher / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri