Fosta sefa a TAROM, Madalina Mezei, a relatat vineri presei cum a fost pusa de ministrul Razvan Cuc sa tina la sol cateva avioane in ziua motiunii de cenzura, dar a refuzat pentru ca "nu suntem stapani de sclavi".

"Cu doua zile inainte, dl. ministru m-a chemat la el in birou sa imi spuna sa anulam niste curse interne, ca sa oprim accesul parlamentarilor la votarea motiunii de cenzura", a povestit Mezei, intr-o conferinta de presa.

"i-am zis ca e imposibil, ca nu suntem stapani de sclavi", a adaugat fosta sefa de la TAROM, referindu-se la faptul ca pilotii nu ar fi acceptat si "evident eu nu as putea sa cer asa ceva subordonatilor".

Intrebata despre ce curse este vorba, Mezei a precizat ca erau avioanele de Timisoara, Oradea, Baia Mare si Satu Mare, despre care Cuc a vrut sa stie senatorii si deputatii aflati la bord.

"A doua zi m-a chemat sa anulam una dintre curse si sa procedez in sensul asta. I-am spus ca directia de zbor e condusa de dl Susanu si nu am nicio autoritate asupra lui", a mai relatat fosta sefa de la TAROM, care a precizat apoi ca ministrul Cuc a intrebat-o daca nu poate sa opreasca tehnic o cursa.

"I-am zpus ca nu pot sa cer directorului tehnic sa saboteze propria operare", a povestit Madalina Mezei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Zboruri TAROM la mare distanta? Peste minim 5 ani!
Setari Cookie-uri