Traficul rutier pe drumul national 67C, Transalpina, se inchide incepand de maine, 29.10.2019, intre Ranca si Obarsia Lotrului, din cauza vremii anuntat Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"In perioada de 29.10.2019, ora 17:00 – 01.06.2020, ora 8:00, circulatia rutiera va fi inchisa pe Transalpina (DN67C) intre Ranca si Obarsia Lotrului (km 34+800 – km 59+800) pentru toate categoriile de autovehicule, ca urmare a prognozei meteo din urmatoarea perioada. Facem apel la conducatorii auto sa respecte indicatiile Politiei Rutiere, restrictiile si semnalizarea rutiera temporara instituita", spune CNAIR.

Transalpina (DN 67c) este cel mai inalt drum rutier din Romania si din Muntii Carpati si atinge altitudinea maxima (2.145 m) in Pasul Urdele.

Denumit si drumul regelui, Transalpina traverseaza Muntii Parang de la N la S fiind paralela cu Valea Oltului si Valea Jiului si face legatura intre localitatile Novaci (Gorj) si Saliste (Sibiu). Drumul a fost inaugurat de Regele Carol al-II-lea in 1938 si a ramas neasfaltat pana in 2009.

Sursa foto: Moian Adrian / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri