De Black Friday, o banca ofera finantare pentru masini electrice cu dobanda 0%

Banca Transilvania ofera in leasing, in perioada de Black Friday, pe 15 noiembrie, 50 de masini electrice cu dobanda de 0% si comision lunar de gestiune zero. Masinile pot fi cumparate de la orice dealer autorizat din Romania.

"Noutatea cu care BT vine in acest an de BANK Friday este oferta de leasing cu dobanda 0%, comision lunar de gestiune zero pentru 50 de autoturisme full electrice noi si asigurare la cota preferentiala de 2,5%", anunta Banca Transilvania.

Finantarea se deruleaza prin BT Leasing, cu avans de 20%-50% pentru autovehicule full electrice noi de la dealer autorizat si o perioada de finantare de pana la 3 ani. Oferta este atat pentru companii, cat si persoanele fizice.

Prima campanie BANK Friday a fost anuntata de BT in 2014. Aceasta a inseamnat, pe langa lansarea conceptului de shopping bancar online pe piata bancara, startul unei serii de campanii tematice, on-brand BT, inspirate din trenduri sau diferite evenimente.

Banca Transilvania a luat nastere in anul 1994 si a aparut din dorinta unor antreprenori clujeni de a crea un brand local. Banca este structurata pe patru categorii de afaceri, respective retail, IMM, corporate si Divizia pentru Medici.

Citeste si:
Râșniță, BT: Am accelerat proiectele de digitalizare în pandemie
Raul Râșniță, Banca...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

Sursa foto: By Smile Fight / Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri