Mașinile fac, ca în fiecare an, parte din oferta eMag de Black Friday. În 2022, 100 de automobile pot fi achiziționate imediat prin platforma online, printre ele numărându-se și modele de lux Maserati, dar și multe electrice, inclusiv Mustang Mach-E. În plus, eMag oferă peste un milion de alte produse, printre care iese în evidență un velier Dufour 390 GL.

Black Friday la eMag vine și de această dată cu o ofertă extrem de bogată. Produse diverse vor avea prețuri mult reduse, astfel încât oricine să poată cumpăra orice are nevoie mâine, pe 11 noiembrie. În cea de a 12-a ediție a evenimentului, eMAG anunță că va avea 100 de mașini pe stoc, 15 motociclete, cinci autorulote, o barcă cu motor și un velier, care vor beneficia de reducere de până la 24%.

Lista producătorilor de mașini incluși în ofertă este diversă. Clienții pot găsi atât mașini de la mărci premium ca Volvo, BMW, Audi sau Lexus, dar și modele mai ieftine marca Skoda, Fiat sau Ford. În plus, eMag va oferi și mașini electrice cu discount de Black Friday. Oferta cuprinde Lexus UX, BMWi3S, Volvo XC40 Recharge, BMW IX Xdrive40 și Ford Mustang March-E.

În total, vor fi oferite la preț redus peste 1,5 milioane de oferte, dintre care 69% la cel mai mic preț din an. Valoarea cumulată a reducerilor disponibile mâine, pe 11 noiembrie, depășește 360 de milioane de lei.

Sfaturile eMag pentru Black Friday

  • Să completeze datele în contul de client eMAG
  • Să instaleze aplicația și să activeze notificările
  • Să adauge în lista de „favorite” produsele pe care le doresc
  • Să salveze cardul în cont, pentru plată rapidă, în siguranță
  • Să își activeze abonamentul Genius
  • Să salveze easybox-ul în contul de client
  • Să se aboneze la newsletter

Alte produse la ofertă pe eMag de Black Friday

De Black Friday la eMAG clienții mai pot cumpăra și

Sursa foto: Gabriel Nica / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri