Start-up-ul romanesc Watto, ce are ca obiectiv sa dezvolte o retea de statii 100% electrice, atat in Romania, cat si in Europa Centrala si de Est, vrea ca in prima parte a anului viitor sa obtina o noua finantare, pentru constructia primelor statii.

“Este o etapa critica, extrem de importanta. Am inceput deja discutiile cu cativa posibili investitori”, adauga Daniel Pintilie, fondator & CEO al Watto.

Watto este unul dintre start-up-urile cu mare potential, care au atras, in acest an, o prima finantare, din partea fondului de investitii Early Game Ventures. Acesta a anuntat, in iunie, o investitie de tip pre-seed, in business-ul Watto.

„Misiunea Watto este sa faca posibila calatoria pe distante lungi, cu o masina electrica, construind o infrastructura de incarcare la viteze foarte mari, in afara oraselor. Spatii mari, care sa permita accesul viitoarelor camioane electrice, cafenele moderne, alimentate cu energie solara si multa tehnologie inteligenta, integrate intr-un ecosistem unic si inovator, toate acestea vor redefini experienta de mobilitate”, adauga Daniel Pintilie.

Citeste si:
60.000 de euro dintr-un business de ”pilates contemporan” și yoga
60.000 de euro dintr-un...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
UPDATE Coronavirus | CFR Călători suspendă circulația mai multor trenuri
Setari Cookie-uri