Start-up-ul romanesc Watto, ce are ca obiectiv sa dezvolte o retea de statii 100% electrice, atat in Romania, cat si in Europa Centrala si de Est, vrea ca in prima parte a anului viitor sa obtina o noua finantare, pentru constructia primelor statii.

“Este o etapa critica, extrem de importanta. Am inceput deja discutiile cu cativa posibili investitori”, adauga Daniel Pintilie, fondator & CEO al Watto.

Watto este unul dintre start-up-urile cu mare potential, care au atras, in acest an, o prima finantare, din partea fondului de investitii Early Game Ventures. Acesta a anuntat, in iunie, o investitie de tip pre-seed, in business-ul Watto.

„Misiunea Watto este sa faca posibila calatoria pe distante lungi, cu o masina electrica, construind o infrastructura de incarcare la viteze foarte mari, in afara oraselor. Spatii mari, care sa permita accesul viitoarelor camioane electrice, cafenele moderne, alimentate cu energie solara si multa tehnologie inteligenta, integrate intr-un ecosistem unic si inovator, toate acestea vor redefini experienta de mobilitate”, adauga Daniel Pintilie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri