Subsidiara Daimler din Romania a lansat o noua structura organizationala locala, ca parte a strategiei de dezvoltare sustenabila in contextul viitorului mobilitatii.

Diviziile Cars si Vans raman sub umbrela companiei Mercedes-Benz Romania, iar diviziile Trucks si Buses se constituie intr-o noua organizatie, ce functioneaza sub numele Mercedes-Benz Trucks & Buses Romania.

La nivel de management, Martin Schulz este responsabil in continuare de gestionarea diviziei de autoturisme si conducerea Mercedes-Benz Romania in calitate de CEO, Batiste Pascalin coordoneaza divizia Vans in calitate de Managing Director, iar Valeriu Zaharia devine CEO al Mercedes-Benz Trucks & Buses Romania.

Noua structura organizationala urmeaza directia strategica a companiei la nivel global - Project Future. De la 1 noiembrie 2019, Grupul Daimler AG a fost restructurat in trei entitati juridice separate: Mercedes-Benz AG, ce coordoneaza productia de autoturisme si autovehicule comerciale usoare, Daimler Truck AG, ce reuneste portofoliul si serviciile pentru autovehicule comerciale grele si autobuze, si Daimler Mobility AG, responsabila pentru serviciile financiare si potentiale zone noi de business.

Citeste si:
Noua aspecte de luat in seama la cumpararea unei masini second hand
Noua aspecte de luat in seama...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Romanii pleaca din tara. Peste 10.000 de masini la frontiera Nadalac
Setari Cookie-uri