Subsidiara Daimler din Romania a lansat o noua structura organizationala locala, ca parte a strategiei de dezvoltare sustenabila in contextul viitorului mobilitatii.

Diviziile Cars si Vans raman sub umbrela companiei Mercedes-Benz Romania, iar diviziile Trucks si Buses se constituie intr-o noua organizatie, ce functioneaza sub numele Mercedes-Benz Trucks & Buses Romania.

La nivel de management, Martin Schulz este responsabil in continuare de gestionarea diviziei de autoturisme si conducerea Mercedes-Benz Romania in calitate de CEO, Batiste Pascalin coordoneaza divizia Vans in calitate de Managing Director, iar Valeriu Zaharia devine CEO al Mercedes-Benz Trucks & Buses Romania.

Noua structura organizationala urmeaza directia strategica a companiei la nivel global - Project Future. De la 1 noiembrie 2019, Grupul Daimler AG a fost restructurat in trei entitati juridice separate: Mercedes-Benz AG, ce coordoneaza productia de autoturisme si autovehicule comerciale usoare, Daimler Truck AG, ce reuneste portofoliul si serviciile pentru autovehicule comerciale grele si autobuze, si Daimler Mobility AG, responsabila pentru serviciile financiare si potentiale zone noi de business.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri