Un avion Ryanair care trebuia sa efectueze o cursa din Bucuresti spre Londra s-a umplut de fum.

UPDATE - Pozitia Ryanair, mai jos:

“Acest zbor din Bucuresti catre Londra Stansted (21 ianuarie) a fost intarziat din cauza unei probleme tehnice minore la aeronava. Pentru a minimiza intarzierea, clientii s-au imbarcat intr-o aeronava inlocuitoare careia i s-a efectuat un tratament de degivrare inainte de a decola catre Londra. La scurt timp dupa decolare, ca masura de precautie, aeronava a revenit pe Aeroportul International Henri Coanda, dupa ce membrii echipajului au raportat un fum neidentificat in cabina (despre care noi credem ca a fost cauzat de ingerarea fluidului de degivrare in sistemul de climatizare). Membrii echipajului au notificat controlorii de trafic aerian, iar aeronava a aterizat in conditii normale la Bucuresti, si in prezent este inspectata de tehnicienii Ryanair. Pasagerii au primit vouchere pentru gustari si bauturi racoritoare si urmeaza sa se imbarce intr-o aeronava inlocuitoare care va decola catre Londra Stansted mai tarziu in cursul zilei de astazi. Ryanair le prezinta scuze sincere clientilor afectati de aceasta intarziere.”

Stirea initiala

Cativa pasageri si-au scos imediat telefoanele si au inceput sa filmeze interiorul aeronavei, relateaza Digi24, care a primit un clip video cu momentul in care cabina incepe sa se umple cu fum.

In imagini se aud oamenii vorbind speriati:

- Opresc din aer?
- Opreste!
- Mama, murim aici, bai!

- Du-te frate si zi-i!
- Doamne, ce e?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri