Romanii "ataca" din nou muntele. Traficul se aglomereza pe DN1

Traficul a inceput sa creasca pe DN 1 Ploiesti - Brasov, pe sensul de urcare catre statiunile montane, a informat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, citat de Agerpres.

Sunt coloane de autoturisme pe Centura de Vest a orasului Ploiesti si, de asemenea, se circula in conditii de aglomeratie de la kilometrul 102 (localitatea Nistoresti) pana la kilometrul 107 (localitatea Comarnic), dar si pe tronsonul kilometric 129 (statiunea Azuga) - 130 (intrare in statiunea Busteni).

"Conducatorii auto sunt sfatuiti sa respecte indicatiile politistilor, sa adapteze viteza conditiilor de trafic si de drum, sa nu se angajeze in depasirea coloanelor de autovehicule, sa manifeste respect pentru ceilalti participanti la trafic, asigurandu-se corespunzator inaintea efectuarii oricarei manevre de schimbare a directiei, semnalizand totodata aceasta intentie. La planificarea calatoriei, luati in calcul folosirea rutelor alternative care pot fi mai putin aglomerate decat arterele principale", recomanda politistii rutieri.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri