Volvo si Geely se gandesc la o posibila fuziune, care ar crea un “grup global puternic”, dupa cum a anuntat miliardarul Li Shufu, presedintele Geely Group. In urma unei eventuale fuziuni, “brandurile Volvo, Geely, Lynk&Co si Polestar isi vor pastra identitatea.”

Geely doreste fuziunea cu Volvo, ideea fiind anuntata de miliardarul chinez Li Shufu, cel care detine si aproape 10% din actiunile Daimler.
Presedintele Geely a spus ca o fuziune a celor doua companii ar duce la crearea unui “grup global puternic”, fara ca acest lucru sa afecteze identitatea brandurilor Volvo, Geely, Lynk&Co si Polestar.

Deocamdata, Volvo si Geely au infiintat un grup de lucru comun care sa mearga cu propunerea catre board-urile ambelor companii.

Citeste materialul integral pe Automarket.ro.

Sursa foto: Automarket.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri