Lamborghini închide fabrica din Sant’Agata Bolognese

Automobili Lamborghini intensifică măsurile de combatere a răspândirii pandemiei Coronavirus. În sprijinul ultimelor directive ale guvernului italian, uzina din Sant’Agata Bolognese se închide de la 13 până la 25 martie 2020, inclusiv.

"Această măsură este un act de responsabilitate socială și de o grijă față de oamenii noștri în situația de urgență pe care o întâlnim în Italia în aceste zile și care se manifestă și în străinătate. Așa cum am făcut deja până acum, continuăm să monitorizăm situația pentru a reacționa rapid și eficient, cu sprijinul colaboratorilor noștri, și pentru a putea reîncepe operațiunile cu energie la momentul potrivit," spune Stefano Domenicali, președinte și CEO al Automobili Lamborghini.

Lamborghini este un brand fondat în 1963 și deținut de Grupul Volkswagen prin subsidiara Audi. La sfârșitul anilor 2000, în timpul crizei financiare mondiale și a crizei economice ulterioare, vânzările Lamborghini au înregistrat o scădere de aproape 50%.

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri