Automobili Lamborghini transformă departamentele fabricii sale de automobile super sport din Sant’Agata Bolognese în spații pentru producția de măști chirurgicale și viziere de protecție din plexiglas.

Măștile vor fi donate Spitalului Sant’Orsola-Malpighi din Bologna pentru a fi folosite în lupta împotriva pandemiei de COVID-19.

Activitatea de producție pentru această inițiativă de solidaritate va fi desfășurată de personalul departamentului de tapițerii, care produce interioarele și realizează personalizarea pentru automobilele Lamborghini și care va confecționa 1.000 de măști pe zi. Vizierele medicale vor fi realizate în cantitatea de 200 de unități pe zi, folosind imprimante 3D în cadrul fabricii de producție de fibră de carbon și în departamentul de Cercetare și Dezvoltare.

Activitatea a fost aprobată și susținută de Regiunea Emilia-Romagna și se desfășoară în colaborare cu Universitatea din Bologna. Departamentul de Științe Medicale și Chirurgicale va supraveghea testarea în vederea validării dispozitivelor medicale realizate de Lamborghini, înainte de livrarea lor căte spital.

În semn de unitate și de sprijin pentru întreaga națiune care se confruntă cu situația de urgență cauzată de Coronavirus, în fiecare seară, Lamborghini luminează clădirile istorice ale sediului său din Sant’Agata Bolognese, în culorile drapelului italian.

Citeste si:
Lamborghini închide fabrica din Sant’Agata Bolognese
Lamborghini închide fabrica...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Guvernul francez cere Renault să nu îşi mai dezvolte producţia peste hotare
Setari Cookie-uri