Șefii CFR Călători au decis reducerea programului de lucru al angajaților de la 5 la 4 zile pe săptămână, în condiția reducerii activității. Acest lucru va însemna și reducerea salariului CFR Călători, potrivit unui document oficial obținut de G4Media.ro.

Măsura luată de Consiliul de Administrație al CFR Călători se va aplica de pe 23 martie timp de 31 de zile, cu posibilitatea de prelungire.

În ultima săptămână, CFR Călători a suspendat temporar circulația trenurilor în trafic internațional care fac legătura între România și Ungaria, în vederea combaterii răspândirii infecției cu Covid-19 și ca urmare a deciziei Ungariei de a-și închide granițele pentru cetățenii de altă naționalitate decât cea maghiară.

CFR Călători a suspendat temporar, în perioada 16-20 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire, 44 de trenuri care aveau drept scop transportul elevilor de la domiciliu la centrele școlare, pe durata suspendării cursurilor de către Ministerul Educației și Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență.

Citeste si:
Duminică, transportul feroviar de călători trece la ora de vară
CFR Călători anunță că, de...
Sursa foto: Popa Alexandru | Facebook CFR Călători

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
STB reduce cu 25% numărul mijloacelor de transport din București
Setari Cookie-uri