Pirelli a prelungit suspendarea activității fabricii sale din Slatina ca urmare a noilor măsuri guvernamentale, mai restrictive, introduse în lupta împotriva Covid-19, inclusiv noi limitări ale libertății de mișcare. Producția nu va începe din 1 aprilie, așa cum a fost anunțat inițial. Compania evaluează situația pentru a stabili o nouă dată de începere.

"Compania, pentru care siguranța angajaților rămâne o prioritate, evaluează situația pentru a stabili o nouă dată de începere. În zilele următoare, va fi o activitate temporară foarte limitată în fabrică pentru realizarea ajustărilor legate de perioada mai lungă de suspendare a activității și se vor lua toate măsurile pentru a se asigura securitatea sănătății la locul de muncă", spun oficialii Pirelli.

Pirelli continuă să monitorizeze evoluția situației de urgență Covid-19 și este pregătită în orice moment să adopte toate măsurile necesare.

Pirelli Slatina a suspendat activitatea fabricii, în perioada 23-31 martie 2020, în contextul îngrijorărilor recente legate de răspândirea COVID-19, dar și a încetinirii solicitării produselor, pe piața auto.

Uzina Pirelli Slatina avea anul trecut circa 2.200 de locuri de muncă. Fabrica produce în special pneuri pentru autovehicule din gama Premium care sunt comercializate pe piețele din Europa de Est.

Citeste si:
Pirelli suspendă activitatea fabricii de anvelope din Slatina
Pirelli suspendă activitatea...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Tramvaiele liniilor 1 şi 10 vor circula fără întrerupere, începând cu 1 iunie
Setari Cookie-uri