Oficialii Mazda au decis să închidă temporar fabricile companiei. Uzinele din Mexic și Thailanda vor fi închise pentru cel puțin 10 zile, iar în Japonia, producția este suspendată pentru 13 zile.

Prima uzina Mazda care a fost oprită temporar a fost cea din Mexic. Oficialii producătorului japonez au decis închiderea fabricii pentru o perioadă de 10 zile, începând cu 25 martie. Fabrica AutoAlliance din Thailanda a fost oprită în 30 martie, iar pentru moment, decizia niponilor rămâne valabilă tot pentru o perioadă de 10 zile, scrie Automarket.

Citește și Uzinele Mazda reduc producția în martie și aprilie

În perioada 28 martie - 30 aprilie, producția de la uzinele din Hiroshima și Hofu va fi suspendată complet pentru o perioadă de 13 zile, iar în intervalul menționat anterior vor exista opt zile în care angajații vor lucra doar într-un singur schimb. Conform oficialilor producătorului nipon, o parte din producția programată inițial pentru această perioadă va fi transferată în al doilea trimestru al anului fiscal (acesta se încheie în martie 2021).

Reprezentanții Mazda spun că operațiunile de vânzare vor continua în anumite țări, iar în funcție de regiuni vor fi luate măsuri adecvate care să respecte politicile implementate de statele respective pentru a preveni răspândirea noului coronavirus SARS-CoV-2.

Citeste si:
Începe producția MX-30, prima mașină electrică Mazda
Începe producția MX-30, prima...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Când vom merge cu trenul de mare viteză de la București la Nădlac
Setari Cookie-uri