Skoda Auto Adria a închis temporar showroom-ul din Suceava pe 2 aprilie, însă echipa de vânzări lucrează de acasă fiind disponibilă pe e-mail sau telefon.

"În contextul evoluției epidemiei de coronavirus și a situației particulare în care se află municipiul Suceava, pentru a ajuta la prevenirea răspândirii acesteia, începând de astăzi, 2 aprilie 2020, echipa de vanzari autoturisme Skoda, își va desfășura activitatea de acasă (work from home). Suntem complet funcționali, cu acces la toate sistemele online pe toată perioada programului normal de lucru. Toată echipa va rămâne 100% la dispozitia dumneavoastră, de luni până vineri, în intervalul 09.00 – 17.30 pe e-mail și pe telefonul mobil!", spun reprezentanții Skoda Suceava.

Municipiul Suceava a intrat în carantină totală pe 30 martie, fiind cel mai afectat de epidemia Covid-19.

Skoda Auto Adria are în continuare activitatea deschisă în service.

"Deși ne-am restrâns activitatea pentru siguranța clienților și angajaților noștri, suntem în măsură să asigurăm o permanență și să răspundem urgențelor dumneavoastră. Urmărim îndeaproape indicațiile Centrului Național de Supraveghere și Contral al Bolilor Transmisibile și implementăm continuu măsuri pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19. Ne găsiți la service în fiecare zi de luni până vineri de la ora 8.30 la ora 17.30", mai spun reprezentanții Skoda Suceava.

La Suceava și Union Cars, dealer Ford autoturisme și vehicule comerciale, precum și Suzuki în zona Moldovei, a oprit activitatea între 01 și 30 aprilie.

Foto: skoda.autoadria.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri