Criza cauzată de coronavirus a generat probleme financiare pentru multe companii de transport. De aceea, furnizorul de servicii de mobilitate a lansat un birou de asistență – Corona Help Desk, care poate fi accesat prin intermediul site-ului DKV.

Companiile din industria de transport și logistică pot obține informații despre posibilitățile de finanțare publică.

„Chiar și în criza coronavirusului, operatorii de transport au numeroase oportunități de finanțare la dispoziție. Cu toate acestea, gama subvențiilor este eterogenă”, a declarat Marco van Kalleveen, CEO al DKV.

DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea pe drum an fără numerar la cele peste 100.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată.

DKV Euro Service face parte din DKV Mobility Services Group cu peste 1.000 de angajați. În anul 2018, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 8,6 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări. Peste 200.000 de clienți utilizează 3,7 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri