Criza cauzată de coronavirus a generat probleme financiare pentru multe companii de transport. De aceea, furnizorul de servicii de mobilitate a lansat un birou de asistență – Corona Help Desk, care poate fi accesat prin intermediul site-ului DKV.

Companiile din industria de transport și logistică pot obține informații despre posibilitățile de finanțare publică.

„Chiar și în criza coronavirusului, operatorii de transport au numeroase oportunități de finanțare la dispoziție. Cu toate acestea, gama subvențiilor este eterogenă”, a declarat Marco van Kalleveen, CEO al DKV.

DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea pe drum an fără numerar la cele peste 100.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată.

DKV Euro Service face parte din DKV Mobility Services Group cu peste 1.000 de angajați. În anul 2018, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 8,6 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări. Peste 200.000 de clienți utilizează 3,7 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board.

Citeste si:
DKV achiziționează un furnizor de software pentru încărcarea...
DKV achiziționează un...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri