Cea de-a doua generație Mokka este complet nouă, iar noua sa tehnologie, inclusiv e-power, este testată în detaliu, configurată și validată înainte de lansarea pe piață. Producția de serie va începe în al patrulea trimestru al acestui an și varianta electrică va fi prima produsă. Aceasta urmează să ajungă la clienți la începutul anului 2021.

Clienții se pot bucura mai întâi de versiunea pur electrică, cu baterie, dar modelul va fi disponibil și cu motorizări termice.

„Am urmărit foarte atent dezvoltarea noului Mokka timp de doi ani și jumătate și sunt foarte mândru de acest nou Opel, care va fi electric de la început! Pot promite că noul Mokka va fi unul dintre cele mai interesante autovehicule din lunga noastră istorie! Această a doua generație arată tot ce înseamnă Opel astăzi, dar și ce va însemna în viitor, va schimba percepția asupra mărcii noastre", a declarat CEO-ul Opel, Michael Lohscheller.

Deși momentan doar în varianta camuflată, noul Mokka își arată deja proporțiile bine conturate, designul aliniat la viitoarea filosofie de design Opel. Noua generație Mokka combină ingineria germană cu un limbaj de design „pur”, cu linii clare. În plus, șoferii și pasagerii se vor putea bucura de un interior complet digitalizat.

Prima generație Opel Mokka a debutat în 2012. În acel moment, Mokka a impresionat prin dimensiunile sale compacte și aspectul robust.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri