Haos la vamă: ore de aşteptare la intrarea și ieșirea din ţară

Persoanele care intră în ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac I aşteaptă trei ore pentru formalităţi, astăzi după-amiază, iar pentru ieşirea din România prin acelaşi punct se aşteaptă două ore.

Timpi mari de aşteptare s-au înregistrat încă de dimineaţă, însă se ridicau la 60 de minute pe ambele sensuri, dar pe parcursul zilei PTF Nădlac I s-a aglomerat, potrivit Agerpres.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Arad au declarat că la vama Nădlac I controlul se face pe şase artere la intrare şi patru la ieşire, dar timpii mari de aşteptare sunt cauzaţi de un număr mai mare de persoane care au ajuns la graniţă în ultimele ore. Totodată, triajul epidemiologic care are loc la frontieră, prin care se impune şi completarea unor formulare speciale, face ca cei care tranzitează frontiera să aştepte mai mult.

În ultimele 24 de ore, prin vama Nădlac I au intrat în România 1.600 de persoane, cu 400 de mijloace de transport şi au ieşit din ţară 3.000 de persoane, cu 760 de mijloace de transport.

Citeste si:
Controale amănunțite la vamă. Trei ore de aşteptare la ieşirea din...
Controale amănunțite la vamă....
Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Bonusul de 55 de mil. de dolari al lui Elon Musk, motiv să fie dat afară
Setari Cookie-uri