Serviciile oferite de platforma de ridesharing Uber sunt disponibile şi în oraşul Constanţa, care devine al şaselea oraş din România în care compania este prezentă.

In Constanţa, Uber se lansează cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei.

"Atât şoferii, cât şi pasagerii trebuie să poarte mască în timpul curselor şi sunt rugaţi să confirme că au înţeles şi că respectă regulile de sănătate şi siguranţă recomandate de organizaţiile mondiale de sănătate", menţionează compania de transport.

Reprezentanţii Uber susţin că, în România, la fel ca în restul ţărilor în care este prezentă, compania utilizează o tehnologie care verifică dacă şoferii poartă mască de protecţie.

Citiți și Cât pierd din autonomie mașinile electrice după primul an.

"Aceştia trebuie să-şi facă un selfie înainte de a se conecta în aplicaţie. De asemenea, Uber a oferit şoferilor produse dezinfectante şi a instalat în mod gratuit panouri separatoare în majoritatea vehiculelor. Aplicaţia le reaminteşte utilizatorilor să se spele pe mâini, să-şi dezinfecteze maşinile şi să ţină geamurile deschise pentru a facilita ventilaţia în timpul curselor", spun aceştia.

Uber este o platformă de transport alternativ care şi-a început activitatea în anul 2010.

Citiți și Primele imagini cu SUV-ul electric Volkswagen ID.4.

Sursa foto: Prathan Chorruangsak/shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri