Vânzările de mașini online sunt în creștere, dar problemele legate de riscuri pentru sănătate au oprit programele de dezvoltare a serviciilor de car sharing având în vedere factorii de risc, spune Alison Jones, seful grupului PSA din Marea Britanie.

"În câteva luni, în funcție de ceea ce se întâmplă cu pandemia, car sharing-ul poate reveni. În momentul de față, este oprit. Cum putem igeniza un vehicul de car sharing? Vom găsi o cale, și vom vedea cererea, ceea ce își doresc clienții”, spune Alison Jones, scrie Autocar.co.uk.

Cititi si Bolt a mărit tariful de 6 ori pentru închirierea de trotinete.

Managerul spune că pandemia a accelerat alte domenii ale grupului PSA - care include mărcile Citroën, DS, Opel, Peugeot și Vauxhall - cum ar fi vânzările de mașini online.

"Peugeot vinde mașini online din 2017. Însă, în timpul pandemiei, am dezvoltat mult acest serviciu, oferind acum o vizualizare virtuală a autoturismului", a mai spus șeful PSA UK.

Alison Jones a adăugat că se simte o revenire a pieței auto, însă nu este clar dacă acest lucru este doar pe termen scurt. Pe lângă asta, situația în Marea Britanie rămâne incertă având în vedere că anul viitor se vor simți și efecte generate de Brexit.

Cititi si Dacia electrică / Renault K-ZE, în teste în România.

Sursa foto: shutterstock By Zapp2Photo

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri