Cele mai tari mașini de poliție din întreaga lume

Dubai are cea mai cunoscută flotă de mașini de poliție din lume, cu modele Ferrari, Lamborghini și Bentley, alături de un Bugatti Veyron și chiar un Aston Martin One-77. Totuși, sunt și alte țări cu polițiști norocoși și mașini grozave, care pot fi văzute ocazional "zburând" pe autostrăzi, cu luminile și sirenele pornite, scrie carbuzz.com.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio - 500 CP

Carabinierii - polițiștii italieni - au un sedan elegant și puternic în flota de patrulare - Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. Această mașină de poliție are un motor V6 de 3 litri cu două turbocompresoare și peste 500 de cai putere. Față de un model standard, mașina polițiștilor a primit câteva imbunaratiri: elemente din fibră de carbon, suspensie sport.

Citiți și Top 10 cele mai fiabile mașini la nivel european.

Citeste si:
Modificari in Codul Rutier care vizeaza radarele politiei
Modificari in Codul Rutier...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Lexus IS-F

Poliția Humberside din Marea Britanie a cheltuit mulți bani pe un Lexus IS-F ca înlocuitor pentru mașinile sale Subaru. Cu echipamentele necesare, acest Lexus depășește 130.000 de euro. Polițiștii spun că au testat 12 luni acest model și au ajuns la concluzia că este una dintre cele mai potrivite mașini pentru poliție.

Kia Stinger - 365 CP

Citeste si:
VIDEO Cum a fost confiscată o tonă de cocaină pe noua rută africană
VIDEO Cum a fost confiscată o...

Poliția din Australia a decis ca un sedan puternic pentru misiunile de patrulare să fie modelul Kia Stinger. Modelul are un motor V6 twin-turbo de 365 CP sub capotă și are un preț mai mult decât rezonabil pentru performanțele oferite. Stinger este utilizat mai mult în operațiuni rutiere speciale. Pentru îndatoririle obișnuite, poliția din Queensland folosește mai mult sedanul Hyundai Sonata.

Cititi si McLaren va trece la electrificare până în 2030.

Porsche Carrera 911

Citeste si:
Top cele mai fiabile mașini. Tesla este pe ultimul loc
Top cele mai fiabile mașini....

Porsche Carrera 911 s-ar potrivi fără îndoială departamentului de poliție german care patrulează pe Autobahn. Totuși, acesta este folosit de poliția austriacă. Misiunea sa nu este să prindă șoferii grăbiți. Porsche a furnizat mașina, iar directorul austriac pentru siguranță publică spune că este pe șosele pentru a le arăta oamenilor că pot conduce mașini sport puternice în mod responsabil.

Steeda Ford Mustang GT - 777 CP

Steeda este una dintre companiile americane care aduce îmbunătățiri modelelor Ford. În 2015, Steeda a introdus un pachet pentru mașinile de poliție Mustang, care au inclus îmbunătățiri majore pentru motorizări. Un astfel de Ford pentru poliție având după upgrade 777 de cai putere.

Brabus B63-S 700 Widestar - 700 CP

Lista de supercaruri ale poliției din Dubai este legendară. Totuși, este foarte important să impresionezi vizitatorii, așa că acestea sunt văzute mai mult în zonele turistice. Conceptul a pornit în Germania pentru a atinge cultura și a câștiga respect atunci când apare la evenimente.

Ideea de a transforma Brabus B63-S 700 Widestar într-o mașină de poliție se presupune că încurajează oamenii să își modifice mașinile într-un mod legal și sigur.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri