Ludovic Orban: Avem banii alocaţi pentru a construi autostrada Sibiu-Piteşti

Ludovic Orban a declarat că autorităţile de la Bucureşti au în momentul de faţă garanţia alocării banilor necesari pentru construcţia tronsonului de autostradă Sibiu - Piteşti, după ce Comisia Europeană a aprobat o finanţare de 875 de milioane de euro pentru această investiţie.

"Comisia Europeană a luat o decizie extrem de importantă pentru România, şi anume a aprobat alocarea unei finanţări de 875 de milioane de euro pentru construcţia tronsonului de autostradă Sibiu - Piteşti", a spus Ludovic Orban, în cadrul şedinţei de Guvern, potrivit Agerpres.

El a adăugat că, totuși, "în ceasul al 12-lea, aproape de finalul celui de-al şaptelea an al exerciţiului financiar 2014 - 2020, s-a luat această decizie şi aş vrea să felicit Ministerul Transporturilor, Ministerul Fondurilor Europene, de asemenea, Ministerul Mediului şi pe cei care au lucrat documentaţiile de mediu pentru această reuşită. Deci, este o garanţie în momentul de faţă că avem banii alocaţi pentru a construi un tronson de autostradă fundamental, primul tronson de autostradă care traversează munţii"

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri