STB s-a răzgândit! Linia lui 41 nu se va mai suspenda

După ce anunța că linia 41 va fi suspendată în perioada 14-18 octombrie, compania de transport public a precizat după doar două ore că amână suspendarea, din cauza condițiilor meteo. Măsura este necesară pentru a permite METROREX executarea unor lucrări la pasajul pietonal de la stația de metrou „Parc Drumul Taberei”, aflată pe Magistrala 5, potrivit Digi24.

Știre inițială

Circulația pe linia tramvaiului 41 se suspendă începând cu 14 octombrie. Suspendarea va dura până la data 18 octombrie.

Reprezentanţii Societăţii de Transport Bucureşti (STB) nu au făcut un anunţ oficial în acest sens.

"În vederea executării unor lucrări la magistrala M5 de metrou în perioada 14-18 octombrie linia 41 se suspendă. În aceeaşi perioadă, pentru preluarea călătorilor se înfiinţează linia navetă 641 de autobuze care va funcţiona între Piaţa Presei şi Ghencea, pe Bulevardul Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, str. Turda, Pasajul Grant, Calea Crângaşi, Şoseaua Virtuţii, Pasajul Lujerului, str. Braşov, Bd. Ghencea", se arată în anunţul afişat pe ușile tramvaielor.

Citeste si:
Linia tramvaiului 41 va fi deviată în perioada 21-25 octombrie
Linia tramvaiului 41 va fi...

Pe Bulevardele Mărăşti şi Mareşal Alexandru Averescu autobuzele acestei linii vor circula pe linia de tramvai şi vor efectua staţiile la peroane.

Magistrala de metrou M5 Drumul Taberei (Eroilor - Râul Doamei) a fost dată în folosinţă cu călători la mijlocul lunii septembrie 2020.

Sursa foto: Digi24.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri