Arval Romania, unul dintre cei mai mari jucători pe piața locală de leasing, va avea, începând cu 1 Ianuarie 2021, un nou director general. Filiala din România va fi condusă de către Roxana Lupescu.

Cu o experiență de peste 20 de ani în servicii B2B în industria auto, din care ultimii 14 ani în cadrul Arval Romania, Dan Boiangiu va prelua un rol internațional la sediul central al Arval din Paris.

Unul dintre cei mai longevivi executivi din industria leasing-ului operațional din România, Dan Boiangiu, a jucat un rol crucial în dezvoltarea acestui serviciu pe piața locală. Din 2006 director comercial și din 2014 director general, Dan Boiangiu a acompaniat dezvoltarea Arval Romania, atât din perspectiva portofoliului de clienți, cât mai ales din punct de vedere al consolidării echipei, a proceselor și instrumentelor operaționale.

“Sunt foarte bucuros să fac un mare pas înainte în cariera mea internațională la Arval, dar totodată sunt ușor nostalgic. Las în urmă amintiri superbe legate de cei 14 ani petrecuți aici, alături de o echipă extraordinară împreună cu care am construit de la zero o companie solidă, cea mai mare companie de leasing operațional din România după cifra de afaceri în ultimii 4 ani consecutivi. (...) Piața din România evoluează rapid către oportunități de a dezvolta trendurile mobilității, în special cu privire la tranziția energetică, la soluții alternative de mobilitate, dar și la flexibilizarea și digitalizarea serviciilor. Acestea vor fi principalele provocări pe termen mediu și lung," a declarat Dan Boiangiu.

Retail jobs

Roxana Lupescu va prelua poziția de Director General începând cu 1 Ianuarie 2021. S-a alăturat echipei Arval Romania cu 12 ani în urmă, ocupând diverse roluri în structura locală, în special în zona de risk management, pricing sau control financiar. Director Financiar începând cu anul 2011, Roxana și-a consolidat aportul la dezvoltarea portofoliului de produse și servicii prin coordonarea și implementarea numeroaselor proiecte de digitalizare și automatizare a proceselor operaționale.

“Această nouă provocare mă bucură și mă responsabilizează. Mândria de a face parte din echipa Arval Romania este un ingredient major din rețeta succesului nostru de până acum,” a declarat Roxana Lupescu la preluarea mandatului.

Fondată în 1989 și deținută în totalitate de BNP Paribas, compania Arval este specializată în leasing operațional full service pentru vehicule. Arval le oferă clienților săi – companii de toate taliile, de la corporații internaționale pană la IMM-uri – soluții personalizate ce optimizează mobilitatea pentru angajații acestora și externalizează riscurile asociate cu administrarea unei flote.

Citeste si:
Start-up-urile, noua tinta a companiilor de leasing operational
Numarul mare de start-up-uri...

Numărul total de 1.265.000 vehicule închiriate în regim de leasing operațional reprezintă flota Arval la nivel mondial (septembrie 2019).

Arval este unul dintre membrii fondatori ai Element-Arval Global Alliance, cea mai longevivă alianță strategică în industria administrării flotelor, fiind și lider global cu peste 3 milioane de vehicule administrate în 50 de țări. În cadrul BNP Paribas, Arval aparține de divizia de Retail Banking.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri F