Tesla a lansat o nouă variantă pentru Model Y, Standard Range cu tracțiune spate, alături de opțiunea cu 7 locuri. Noua versiune de intrare în gamă Model Y reduce prețul la circa 42.000 de dolari, de la peste 50.000 de dolari. Opțiunea cu șapte locuri este disponibilă pentru încă 3.000 de dolari.

Tesla Model Y Standard Range RWD oferă o autonomie de circa 400 de km estimată de EPA, o viteză maximă de 217 km/h și o accelerație de 5,3 secunde până la 100 km/h, scrie teslarati.com.

Interiorul cu 7 locuri al Model Y include:

- al treilea rând de scaune cu două locuri,

- acces ușor către al treilea rând,

- încărcare USB-C pentru al treilea rând,

- al doilea rând de scaune este glisant și are spătarele reglabile,

- al doilea și al treilea rând pot fi pliate pentru depozitarea maximă a încărcăturii

Cititi si Top cele mai fiabile mașini. Tesla este pe ultimul loc.

Primele livrari ale Tesla Model Y Standard Range RWD ar putea fi facute la finalul lunii ianuarie.

Interiorul cu 7 locuri al Model Y nu va fi extrem de înghesuit. Acest lucru se datorează scaunelor glisante din al doilea rând cu spătarele reglabile, permițând mai mult spațiu pasagerilor din al treilea rând. Cu o astfel de caracteristică, pasagerii mici, cum ar fi copiii, pot găsi scaunele de pe rândul trei suficient de bune și confortabile.

Sursa foto: Tesla

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri