Shell Commercial Road Transport va începe să opereze direct în România, începând din aprilie. În ultimii 15 ani, serviciile au fost furnizate printr-un agent local. O echipă de 57 de persoane va oferi suport clienților B2B români, din biroul situat în București.

Operațiunile Shell Commercial Road Transport din România fac parte dintr-o entitate globală a Shell, care se va concentra pe tranziția energetică în segmentul transportatorilor de mare tonaj. Shell și-a asumat un obiectiv ambițios, vizând să devină un lider al furnizării de energie curată. Pentru transportul comercial rutier, această viziune va însemna că Shell își propune să conducă tranziția către utilizarea unor combustibili noi, mai curaţi,inclusiv LNG și hidrogen.

Compania intenționează să demareze în cel mai scurt timp această tranziție, atât cu clienții săi români, cât și cu alți jucători din piață și vizează atât modul în care această tranziție poate fi gestionată eficient dar și, de asemenea, accelerată. O altă oportunitate identificată de Shell este folosirea tehnologiilor digitale prin care să își ajute clienții să crească eficiența operațiunilor lor.

„Atât clienții noștri globali, cât și cei din România caută să se adapteze la schimbările din piață și apelează tot mai des la noile tehnologii și soluții digitale”,

Patrick Carre, Vice-Președinte Global Commercial Road Transport al Shell.

Tranziția către operațiunile directe Shell Commercial Road Transport este gestionată de o echipă dedicată, care s-a angajat să menţină clienţii informaţi în fiecare etapă a acestui proces. Un call center ce asigură răspunsul la orice întrebare privind noile operațiuni comerciale ale companiei Shell este deja disponibil pentru aceştia.

Royal Dutch Shell plc este constituită în Anglia și Țara Galilor, are sediul în Haga și este listată la bursele de valori din Londra, Amsterdam și New York. Companiile Shell au operațiuni în peste 70 de țări și teritorii, derulând afaceri în domenii precum explorarea și producția de petrol și gaze, producția și comercializarea gazelor naturale lichefiate și a gazelor lichide, fabricarea, comercializarea și transportul de produse petroliere și petrochimice și proiecte de energie regenerabilă.

Sursa foto: Maha Heang 245789 / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri