Gigantul energetic Shell redevine operațional pe piața din România, deschizându-și primele birouri după 15 ani de absență de pe piața locală, compania retrăgându-se în 2004.

Mindspace, furnizorul global de spații de lucru flexibile de tip boutique, anunță că Shell a preluat 83 de birouri în Mindspace Business District, pe o perioadă de 2 ani. Mindspace devine astfel sediul central al companiei în România. Echipa Shell se va bucura de un spațiu complet reamenajat care va acomoda nevoile noilor membri: o zonă privată cu acces dedicat și o zonă privată de tip lounge, printre alte facilități dedicate exclusiv acestora.

„Este foarte important pentru noi să avem un spațiu de lucru potrivit pentru echipa noastră. Mai ales în această perioadă, când distincția dintre birou și casă nu mai este atât de clară, iar sentimentul de apartenență la un loc este cu atât mai important. (...) Simțim că noua noastră echipă, formată din 57 de angajați, vine cu plăcere la birou și se bucură de suport pentru a-și îndeplini misiunea de a oferi servicii de cea mai bună calitate pentru clienții noștri de transport rutier comercial,” a declarat, într-un comunicat remis redacției, Liliana Stănculeț, Marketing Manager Shell România.

Retail jobs

Echipa Shell Romania

Echipa Shell va avea acces la toate celelalte beneficii oferite membrilor Mindspace, precum sălile de ședințe, cabine telefonice pentru discuții one-to-one, prânzuri sau cine de networking săptămânale și evenimente speciale (organizate atât în locații, cât și virtual), create special pentru comunitatea Mindspace. Membrii au acces la întreaga rețea globală de locații Mindspace și pot lucra oriunde în lume, fără niciun cost suplimentar. Numai în ultimul an, Mindspace a inaugurat două noi locații: Mindspace La Guardia în Tel Aviv și Mindspace Wanamaker în Philadelphia. De asemenea, compania a extins filiala Mindspace Skalitzer din Berlin. O dată cu creșterea cererii pentru spații de lucru flexibile, Mindspace se așteaptă la o dezvoltare continuă.

„Suntem foarte încântați să-i primim pe cei de la Shell în comunitatea noastră. La Mindspace, experimentăm o creștere a cererii în țările care au început să implementeze strategiile post-Covid și credem că același lucru se va întâmpla și în România. La nivel global, se așteaptă o cerere tot mai mare pentru spații de lucru flexibile pe măsură ce companiile încep să caute soluții care le oferă un nivel ridicat de flexibilitate și angajamente pe termen scurt,” spune Yotam Alroy, co-fondator și CBO Mindspace. „Pentru a veni în întâmpinarea nevoii de ultra-flexibilitate, am lansat recent seria de produse Hybrid, care oferă, la cerere, acces la abonamente de o zi, de mai multe zile, sau chiar la birouri hibride”, adaugă Alroy.

Citeste si:
Predictia care da fiori reci petrolistilor: cat va costa barilul
Predictia care da fiori...

Mindspace a deschis prima sa locație din România în decembrie 2018, în clădirea de birouri Tower 1 din cadrul Globalworth Campus. În aprilie 2019, aceasta a fost urmată de cel de-al doilea spațiu, Mindspace Victoriei, situat în Bucharest Tower Center.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri F