Globalworth, unul dintre cei mai importanti investitori pe piata de spatii de birouri din Europa Centrala si de Est, a semnat un contract de inchiriere cu Mindspace, companie care opereaza la nivel global spatii de co-working. De asemenea, Globalworth va deveni actionar al Mindspace printr-o investitie de 10 milioane de dolari in companie.

Mindspace a inchiriat o suprafata de aproximativ 12.000 de metri patrati in trei cladiri de spatii de birouri din portofoliul Globalworth si anume: Globalworth Campus, City Offices si Bucharest Tower Center din Bucuresti.

"Compania opereaza in prezent spatii in legendara noastra cladire Hala Koszyki din Varsovia, Polonia, iar astazi ne extindem colaborarea si in Romania. Prin aducerea Mindspace in cladirile noastre, vom putea raspunde unui univers mai larg de potentiali chiriasi si nevoilor lor aflate in continua schimbare", a declarat Ema Iftimie, head of leasing Globalworth.

Prin intrarea in Romania, Mindspace isi mareste portofoliul la 28 de locatii, cu aproximativ 90.000 de metri patrati, si isi consolideaza astfel oferta de spatii de birou flexibile din Europa si Statele Unite ale Americii, fiind prezenta in 7 tari si 13 orase.

Globalworth este o companie de investitii imobiliare care activeaza in Europa Centrala si de Est, in special in Polonia si Romania. Globalworth achizitioneaza, dezvolta si gestioneaza direct cladiri de spatii de birouri si in sectorul de logistica / industrie usoara. Portofoliul companiei are o valoare totala de 2 miliarde de euro, peste 90% dintre aceasta fiind reprezentata de active producatoare de venit, preponderent in sectorul de spatii de birouri, inchiriate catre aproximativ 440 de companii nationale si multinationale din 28 de tari si 37 de sectoare de activitate. In Romania, Globalworth este prezenta in Bucuresti, Timisoara si Pitesti, iar in Polonia, in orasele Varsovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk si Katowice.

Retail jobs

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri