Venitul operational net al companiei a atins cifra de 51,7 milioane de euro, reprezentand o crestere cu 135% fata de rezultatele din primul semestru al anului 2017, ca urmare a intrarii pe piata din Polonia si a extinderii continue din Romania.

In primul semestru al acestui an, compania a investit 276,2 milioane de euro in noi achizitii si in continuarea strategiei sale de dezvoltare. In Romania, compania a achizitionat trei terenuri in Bucuresti pentru viitoare cladiri de birouri, dintre care doua se afla in noul CBD al Bucurestiului, iar cel de-al treilea, pe bulevardul Preciziei, in imediata vecinatate a proiectului Renault Bucharest Connected din partea de vest a orasului. In Polonia, portofoliul Globalworth a crescut cu achizitia a inca trei cladiri de birouri in trei orase cheie: Cracovia (Quattro Business Park), Varsovia (Warta Tower) si Wroclaw (West Link). Pe langa acestea, in iulie, Globalworth a cumparat inca o cladire in Varsovia, respectiv Spektrum Tower.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont