Globalworth, cel mai important investitor pe piata de spatii de birouri din Europa Centrala si de Est si cu un portofoliu de peste un miliard de euro in Romania, incepe constructia ultimei faze in dezvoltarea centrului de business Globalworth Campus, cladirea de spatii de birouri Tower 3, cu o suprafata inchiriabila totala de aproximativ 35.000 de metri patrati.

Globalworth Campus va avea "atat spatii de birouri, cat si de retail, precum si o serie de facilitati pentru angajatii" care vor lucra in cladire, spune Ema Iftimie, head of leasing Globalworth. Ea adauga ca ansamblul de spatii de birouri va fi finalizat la finalul anului viitor, iar ambele cladiri finalizate, Tower 1 si Tower 2, sunt deja inchiriate. "Suntem deja in negocieri avansate pentru spatiile din ultima cladire de birouri, Tower 3".

Astfel, Globalworth Campus va cuprinde trei turnuri de birouri cu o suprafata inchiriabila de 92.000 mp si 760 locuri de parcare, precum si zone verzi si o sala de conferinte de mari dimensiuni. Cladirea Tower 1 a fost finalizata in iulie 2017, iar suprafata acesteia, de 29.000 mp, este inchiriata catre Amazon si Honeywell. A doua cladire de birouri din cadrul proiectului, Tower 2, a fost finalizata in aprilie 2018, oferind o suprafata suplimentara de 28.000 mp. Chiriasii care isi vor desfasura activitatea aici sunt Stefanini Romania, Mazars Romania, Chain IQ si P4Cards.

Globalworth dezvolta acum ultima cladire de birouri din Campus, Tower 3, care va avea o suprafata inchiriabila de aproximativ 35.000 mp. Mai mult, pana la finalul lui 2019, proiectul va integra si unul dintre cele mai mari centre de conferinte din Bucuresti. Globalworth Campus este in curs de obtinere a certificarii BREEAM.

In plus, compania are in plan constructia celei de-a patra cladiri din complexul Green Court, dezvoltata dupa aceleasi standarde ale celor trei deja existente. De asemenea, planuieste sa demareze lucrarile de constructie pentu cladirea Globalworth Square, situata in imediata vecinatate a complexului de spatii de birouri.

Citeste si:
Globalworth: Vom avea o corectie in perioada urmatoare, dar nu in 2019
Ema Iftimie, Globalworth: Cu...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Doua companii Allianz se muta in Globalworth Campus