Globalworth, unul dintre cei mai importanti jucatori din piata de cladiri de spatii de birouri din Romania, anunta un nou chirias al cladirii Tower I, din cadrul Globalworth Campus: Stradale. Cel de-al noualea restaurant creat de Chef Foa alaturi de echipa Flavours va fi situat in cladirea de birouri de pe bulevardul Dimitrie Pompeiu, intr-un spatiu cu o suprafata de peste 600 mp.

Tower I este prima cladire de birouri din cadrul Globalworth Campus din Pipera si dispune de o suprafata de 29.000 mp, spatii verzi, restaurante, supermarketuri sau cafenele.

"Globalworth Campus a fost gandit ca un mix intre spatii de lucru si o gama cat mai variata de facilitati care sa contribuie la starea de bine a chiriasilor", iar "parteneriatul cu Stradale face parte din acest demers", a declarat Ema Iftimie, head of leasing, Globalworth.

Globalworth Campus va cuprinde trei cladiri de birouri de clasa A, cu o suprafata totala de 88.000 mp, 760 de locuri de parcare, o pista de alergare si cel mai mare centru de conferinte din Bucuresti.

Globalworth a inregistrat, anul trecut, venituri din chirii generate de proprietati, inclusiv preinchirieri ale proiectelor aflate in dezvoltare, in valoare de 115,9 milioane de euro, potrivit rezultatelor auditate valabile la 31 decembrie 2017. Acest nivel reprezinta o crestere de 134% comparativ cu 31 decembrie 2016, cand nivelul a fost de 49,5 milioane de euro.

Retail jobs

Cresterea a fost posibila si datorita achizitiei, anul trecut, a 72% din compania poloneza de real estate Griffin Premium RE, care este rebranduita sub denumirea de Globalworth Poland. Valoarea totala a portofoliului de proprietati detinut de Globalworth in Romania si Polonia este de 1,815 miliarde de euro, din care 1,135 miliarde de euro este valoarea proprietatilor din Romania, iar 680,1 milioane de euro - a celor din Polonia.

De asemenea, Globalworth a anuntat in februarie finalizarea achizitiei a doua terenuri in zona de nord a Bucurestiului si pregatirea pentru inceperea lucrarilor de constructie pentru doua noi cladiri de birouri. Ambele terenuri se afla in zona Gara Herastrau / Barbu Vacarescu din noul Central Business District: prima este situata intre cladirile Globalworth Plaza si Green Court B, iar cea de-a doua este adiacenta complexului de birouri Green Court, detinut de asemenea de companie.

In total, acestea vor permite dezvoltarea a aproximativ 40.000 mp de spatii comerciale, preponderent birouri. Valoarea totala a ambelor terenuri este de aproximativ 16 milioane de euro. Primul teren va gazdui cladirea de birouri Globalworth Square. Cea de-a doua cladire va fi situata in cadrul complexului Green Court.

Citeste si:
Chef Foa își deschide primul restaurant din Timișoara
Chef Foa își deschide primul...
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri