Doua companii din cadrul grupului Allianz in Romania, Allianz Services - divizie a Allianz Technology SE - si Allianz Partners - entitatea globala B2B2C a grupului german, isi muta sediul in cladirea de spatii de birouri Tower 3, parte a Globalworth Campus, din nordul Bucurestiului, incepand cu 2020. Cele doua companii au inchiriat impreuna 9.200 mp, unde isi vor desfasura operatiunile din Romania.

Grupul Allianz este unul dintre liderii pietei globale de servicii financiare integrate, activand cu precadere in domeniul asigurarilor si administrarii activelor. "Domeniile IT&C, BPO si SSC sunt cele mai active pe piata de spatii de birouri din Romania", spune Ema Iftimie, Head of Leasing la Globalworth, care adauga ca cele doua companii vor ocupa 9.200 de mp in Tower 3, cladirea centrala din Globalworth Campus, din zona de Nord a Bucurestiului, care va fi livrata la finalul anului.

Globalworth Campus include trei turnuri de birouri, spatii verzi de relaxare, zone de retail, precum si unul dintre dintre cele mai mari centre de conferinte din Bucuresti. Prima faza a proiectului Globalworth Campus a reprezentat constructia cladirilor Tower 1 si Tower 2 cu o suprafata totala de 57.000 mp.

Faza a doua, constructia cladirii Tower 3, a inceput in primul semestru al anului trecut si va fi livrata la sfarsitul anului 2019, cand va fi finalizat si centrul de conferinte. Turnul va avea o suprafata totala inchiriabila de aproximativ 35.000 de metri patrati de spatii de birouri de Clasa A, 14 etaje supraterane si 2 etaje subterane, iar sala de conferinte va avea 750 de locuri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri