Orașul Constanța va avea 20 de autobuze electrice noi în 2022, fabricate la unitatea de producție dedicată BYD din Komárom, Ungaria.

Autobuzele electrice au 12 metri lungime și podea joasă. Contractul, cu o durată de 24 de luni de la semnare, prevede și livrarea a 20 de stații de reîncărcare lentă și a 5 stații de încărcare rapidă, în Constanța, spune New Kopel Car Import.

Compania New Kopel va livra și la Buzău 9 autobuze electrice, 3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă.

În 2018, New Kopel Car Import, parte a SIXT Group România, a devenit importator al autobuzelor și vehiculelor electrice BYD pentru România. BYD este cel mai mare producător și vânzător de automobile electrice și autobuze din întreaga lume, cu peste 100.000 de vehicule electrice vândute anual.

BYD a livrat peste 40.000 de autobuze electrice în întreaga lume, având o prezență europeană semnificativă, cu ambele instalații de producție în Ungaria și Franța, precum și cu multe autobuze în Italia, Anglia, Olanda, Israel și multe altele.

Retail jobs

Autobuzele BYD variază de la autobuze articulate de 8,7 metri, 10,8 metri, 12 metri, autocare de 13 metri, până la autobuze articulate de 18 metri.

Sursa foto: New Kopel

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri